lattiz-jovado

LATTIZ Perfecte melkschuim voor in de horeca

Lattiz is dé revolutie op het gebied van melkschuim in de horeca. Met één druk op de knop zorgt Lattiz voor mooi en lekker schuim van constante barista-kwaliteit.

6 CAPPUCCINO’S PER MINUUT

De Lattiz machine is compact en robuust vormgegeven, zonder al teveel aandacht op zichzelf te vestigen. En daarom zeker op zijn plaats in uw zaak. En – over plaats gesproken – de machine neemt weinig ruimte in beslag. Er passen zowel koppen onder als kannen. Maar belangrijker dan de vorm zijn voor u natuurlijk de prestaties.

We hebben een machine ontwikkeld die constante barista-kwaliteit melkschuim levert, eenvoudig met één druk op de knop. Of deze nu bediend wordt door een echte barista, of door uw nieuwste zaterdag- hulp. De machine houdt met een snelheid van 6 cappuccino’s per minuut ook de grootste drukte bij. Bovendien heeft u geen gedoe meer met schoonmaken.

140 CAPPUCCINO’S UIT 1 VERPAKKING

In de machine plaatst u de speciaal ontwikkelde bag-in-box. Deze bevat 4 liter melkproduct met de ideale verhoudingen van eiwitten en vet, voor een uitstekende smaak en een constante barista-kwaliteit melkschuim.

De machine is ontwikkeld voor professionals. Er is geen reiniging nodig: alle onderdelen die met zuivel in contact komen, gooit u in één keer weg als de bag-in-box leeg is.

Een bag-in-box bevat 140 porties – vergelijkbaar met 17,5 liter gewone melk. En deze is in de machine maar liefst 10 dagen ongekoeld houdbaar.

HANDIG, HYGIËNISCH EN DUURZAAM

• constante barista-kwaliteit met één druk op de knop
• innovatieve schuimtechniek voor het mooiste resultaat
• geen contact tussen machine en melkproduct – dus optimale hygiëne • bag-in-box voor maar liefst 140 porties, vergelijkbaar met 17,5 liter melk
• de bag-in-box blijft na opening 10 dagen ongekoeld houdbaar
• Lattiz® ritueel voor extra beleving van uw gast
• duurzaam in gebruik
• Lattiz® variaties: meer rendement door variatie

Koop uw lattiz hier

Deel deze post