Over Jovado

 

Al meer dan 30 jaar voorzien wij bedrijven, sportclubs, scholen, … van heerlijke, op ambachtelijke wijze gebrande koffie. Tevens zorgen wij voor levering ter plaatse van zowel koffie als koffiemelk, suiker, koekjes, soep en confiserie. 

 

Of u nu een koffietoestel zoekt voor enkele personen of voor honderden personen, geen probleem wij hebben voor ieder wat wils.

Historiek

 

In 1980 werd Koffie Jovado opgestart door Johnny Vandormael in Lanaken. Al van in het begin kende het bedrijf een sterke groei en uitbreiding. Het is een volledig familiebedrijf geworden. In 1998 werd een filiaal opgericht te Brugge om ook deze kant van België van Koffie Jovado te voorzien. Maar ook buiten de landsgrenzen kent men Koffie Jovado. We denken nu aan Nederland, maar sinds 2011 is Koffie Jovado zelfs ook in Polen terug te vinden.

 

Momenteel maakt Koffie Jovado al meer dan 30 jaar mensen gelukkig op het vlak van koffie. In al die jaren tijd heeft Koffie Jovado een heel sterke naambekendheid verworden. Dit is natuurlijk een teken van vertrouwen. Mede hierdoor werd het dus ook mogelijk om hun grenzen te verleggen en uit te groeien tot volledige horecaleverancier.

 

Vandaag de dag is Koffie Jovado voor het grote publiek zowel particulieren als bedrijven zeer makkelijk te bereiken via de nieuwe webshop.